Avlsledelsens fremtidige bemanding

13-09-2022 18:42
Avl

Ved Dansk Varmblods Eliteskue gjorde mangeårigt medlem af avlsledelsen og talsmand for dressurkommissionen, Claus Hansen, sin sidste dommergerning. Dansk Varmblod udmelder nu om avlsledelsens fremtidige bemanding

Copyright Ridehesten.com
Formand for Dansk Varmblods avlsledelse. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det stod ret hurtigt klart, at vi ikke kunne finde en person, der straks kunne udfylde fodsporene efter Claus, men at vi med uddannelse, udvikling og erfaring kan nå i mål, fortæller Inge Madsen, der er formand for Dansk Varmblods avlsledelse.

En enig hovedbestyrelse har efter indstilling fra avlsledelsen besluttet at udnævne eksteriørdommer Vicky Nortvig, gangartsdommer Dennis Fisker samt springdommer Allan Blomgren til overdommere og aspiranter til Avlsledelsen med en uddannelsesperiode på 2 år.  Vicky Nortvig og Dennis Fisker bliver en del af dressurkommissionen, og Allan Blomgren af springkommissionen.

– I vores udvælgelse har vi bl.a. lagt stor vægt på de tre personers erfaringer med heste, dommergerning, avlsarbejde og ryttererfaring, fortæller Inge Madsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vicky Nortvig er en erfaren dommer, succesfuld avler og rytter på Prix St. George niveau, Allan Blomgren er berider, erfaren dommer og succesfuld avler af såvel dressur- som springheste, og Dennis Fisker er berider og dommer, landsholdstræner for junior-, ung- og U25-ryttere.

– Vi håber at alle vil tage godt imod de tre aspiranter, og ser frem til et fortsat godt og givtigt samarbejde, slutter Inge Madsen.

En nærmere præsentation af de tre aspiranter kan du læse meget mere om i Ridehesten for oktober måned.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner