Annette K. Mosegaard ny i bestyrelsen hos Firkløveret

13-08-2020 11:17

Annika Knudsen Lorentsen

Firkløveret Springakademi har fået nyt bestyrelsesmedlem, nemlig Annette K. Mosegaard, som allerede er et kendt ansigt i hesteverdenen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Firkløveret Springakademi
Nyheden fortsætter efter annoncen

Annette K. Mosegaard er nyt bestyrelsesmedlem i Firkløveret Springakademi, og Annette er allerede et kendt ansigt i idrætskredse, såvel som i hesteverdenen. 

Derudover har Annette gennem de sidste år har en fast tilknytning til akademiet, idet hendes datter Emilie Mosegaard er optaget som akademirytter, og i den forbindelse er det blevet tydeligt for akademiets bestyrelse, at Annette har samme mål som akademiet og hun vil være i stand til at styrke akademiets visioner, så de bliver fremtidssikret og udviklet.

Annette er i dag ansat i HR i en industrivirksomhed, og ved siden af det er hun byrådsmedlem i Ikast-Brande kommune – så det politiske overblik er en af hendes mange kompetencer.

Talentudvikling er et af hendes hjertebørn – hun sidder i bestyrelsen for Idrætsefterskolerne i Ikast og er p.t. også bestyrelsesformand for Sports Star College, der arbejder med talentudvikling af ca. 140 unge sportsudøvere – bl.a. har de et samarbejde med FC Midtjylland.

Anette brænder for den brede talentudvikling, og hun ser, at hun vil kunne arbejde konstruktivt for udvikling af unge springryttere gennem det koncept som Springakademiet allerede har sat op.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Annette er 54 år gammel og har med familien til huse i Ikast i Jylland, hvor familien har en landejendom med 6-8 heste. At Annette er bosat i Jylland giver akademiet en bredere berøringsflade med akademiets ryttere. Annette kan være akademiets øjne og ører i det jyske, ligesom hun vil kunne hjælpe de akademiryttere, hun naturligt møder både lokalt og internationalt, når hun er selv er på farten til stævner og træning.

Annette startede selv med at ride, og gik derefter over til at avle dressurheste – men i dag er hendes hesteliv helt koncentreret om springheste og om børnenes rideinteresse.

– Jeg ser, at der i Springakademiet er nogle engagerede mennesker, der arbejder med at udvikle sporten for både bredde og elite. Det synes jeg er meget positivt og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe projektet yderligere på vej. Det er vigtig, at vi lærer de unge, at for at lykkedes med springningen, så skal der i lige så høj grad være fokus på alt andet omkring hesten, udtaler Annette Mosegaard.

Gennem sit kendskab til avlen vil Annette også gerne arbejde videre på at knytte Dansk Varmblods avlere og akademiets ryttere tættere sammen.

Formand for Akademiet René Holstein udtaler desuden:

– Vi glæder os over i fremtiden at have så kompetent et hestemenneske i Firkløverets Springakademis bestyrelse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen