Andreas Helgstrand køber million-palæ i Hasseris

29-10-2021 11:16

Avisen Nordjyske vurderer Andreas Helgstrands nye ejendomserhvervelse som "den største villahandel i Nordjylland nogensinde". Det drejer sig om køb af Vossvej 27 samt tilstødende byggegrunde i den mondæne bydel Hasseris i Aalborg 

Copyright Ridehesten.com
Vossvej 27. Foto: Krak.dk
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den over 800 kvadratmeter store palævilla på Vossvej 27 er tidligere ejet af liebhavermægler Thorkild Kristensen og senest af byggematadoren Jesper Skovsgaard, TSG Capital.

I følge artiklen i dagens Nordjyske omfatter ejendomshandlen også byggegrundene på Vossvej 31 og 33, og avisen vurderer, at handlen er den med afstand dyreste villa nogensinde solgt i Nordjylland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden familien Helgstrand fraflytter stuehuset på Møgelmosegaard i Uggerhalne, skal den nyerhvervede ejendom under større renovering, så derfor er der ikke sat dato på indflytningen.

Helgstrand Dressage er en historisk markant virksomhed i hestebranchen. Den verdensomspændende forretning har, siden Andreas Helgstrand i 2018 solgte majoriteten til kapitalfonden Waterland, erhvervet sig et en hesteejendom i Wellington til at huse virksomhedens amerikanske forretning samt det ikoniske tyske Gestüt Famos, der nu dammer rammen om Helgstrand Germany.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand foran det nyrenoverede Helgstrand Dressage. Foto: Helgstrand Dressage
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen