Alle danske para-heste gennem vet tjek

20-04-2018 16:44

Hele seks danske paradressur-ekvipager har taget turen til det årlige Cpedi3* stævne i Waregem, hvor de denne weekend skal vise dannebrog

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske paradressurryttere er denne uge draget til Waregem i Belgien, som er et observationsstævne i forhold til WEG 2018.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De fire danske ryttere fra bruttoholdet, som denne gang er med i Belgien, gør alt for at vise landstræner Astrid Gemal, at de gerne vil i betragtning til landsholdet, der skal repræsentere Danmark ved WEG. Så der er noget på spil for de danske ekvipager.

Hele 66 ekvipager fra 11 nationer er at finde på dressurbanerne. Det er blandt andet ekvipager fra Singapore, Japan og Australien, der er at finde på startlisterne.

Alle igennem vet tjek
Alle danske heste er gennem vet tjek, og klar til at vise de rød-hvide farver. Fire danske ekvipager fra bruttoholdet bestående af Henrik Weber Sibbesen (grad 5) på Hotmail, Stinna Tange Kasstrup (grad 2) med Horsebo Smarties, Line Munk Madsen (grad 1) på Hønnerups Beebob og Caroline Cecilie Nielsen (grad 3) med Davidoff vil dyste i holdkonkurrencen for Danmark.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen