Alexander Helgstrand placeret i både junior og U25

15-05-2021 20:02

Kristine Bjørg Frank Bojsen

I dag har Kolding Rideklub afholdt de sidste indledende rundter, i årets første ECCO Cup kvalifikations stævne. Der er blevet rykket rundt på placeringerne i det samlede resultat og det hele skal afgøres i morgen i kür

Dagens vinder i den anden halvdel af ECCO-cup PRT'en for kategori I-ponyer blev Astrid Würtz Green Andersen og Golden Boy 162 e. Hesselteichs Golden Dream/Domingo. De red et flot og fejlfrit program og blev belønnet med 70,941%, hvilket rækker til en tredjeplads i det samlede resultat. Lige i hælene på Astrid, blev Signe Munch Wiberg og Nørlunds Vladimir e. Nørlunds Vincente/Lady's Wise Guy, placeret som nummer to, med 70,299%. Hun ligger sig ind på en samlet fjerdeplads. Placeret som nummer tre blev Selma Ludvigsen og Egelykkes Perfetto, med en procent på 69,829%, hun går videre til küren på søndag, på en femteplads. Se den samlede stilling HER.

Dagens anden ECCO-klasse var en PRT for kategori 2. Her red Anna Teibel Raben og FS Calimero e. FS Dior De Luxe, et præcist program, som blev belønnet med 71,111%, og hun går videre til i morgen, placeret som nummer et. Mathilde Fovsholm og Truly Yours e.Timberland blev placeret som nummer to med 70,385%. På trods af en frisk pony red Josephine Gert Nielsen og Timms My Fritz e. Grenzhoehes My Fireball/Orchard D'Avranches, 70,128% og blev placeret som nummer tre. Se den samlede stilling HER.

På bane to gik der ECCO cup for ungrytterne. Her blev der redet til, hvilket resulterede i hele ni resultater over de magiske 70%. Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago xx, leverede et flot ridt og blev belønnet med 75,088%, hvilket rakte til en første plads. Herefter blev Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Blue Hors Zwobber placeret som nummer to med 74,210%. Maria Mejlgaard Jensen og Antango Du Feuillard blev placeret som nummer tre med 73,684%. Se den samlede stilling HER.

Efter anden afdeling af den indledende runde for juniorrytterne, blev der rykket lidt rundt på det samlede resultat. Alexander Yde Helgstrand og Grevens Sa'va' e. Blue Hors Soprano/Blue Hors Romancier, leverede et fejlfrit program og røg direkte ind på en førsteplads med 75,541%. Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/Come Back ll, blev belønnet med 74,775%, hvilket gav dem en anden plads, både i dag og i det samlede resultat. Liva Addy Guldager Nielsen og Don Caballero e. Blue Hors Don Olymbiro/Blue Hors Don Schufro, red sig til en tredjeplads med 73,604%. Dette betyder at gårdsdagens vinder, Karoline Mathilde Ravnsbo rykker ned på en fjerdeplads inden küren i morgen. Se den samlede stilling HER.

U25-rytterne var de sidste i ringen og her leverede Josefine Dahl Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro, et flot program og blev placeret som nummer et med 71,798%. Lige i hælene på Josefine, blev Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador XX (GB), placeret som nummer to med 71,623%. Placeret som nummer tre, blev U25-debutant Alexander Yde Helgstrand og Lollipop 126 e. Lord Sinclair/Welt Hit l med flotte 69,123%. Se den samlede stilling HER.

I morgen bliver der redet kür, hvorefter resultaterne bliver lagt sammen, og vinderne af årets første ECCO Cup kvalifikation bliver fundet. Se alle start - og resultatlister HER.
 

Ridehestens fotograf har været til stede både torsdag og lørdag. Billederne er online i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen