Åbne kort og konstruktiv debat

22-04-2023 12:29
Avl

Det har været en spændende formiddag på Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde med en god, kritisk og saglig debat – og hæder af nogle af de største præstationer i forbundet

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods formand Jan Pedersens beretning om forbundets virksomhed i det forgangne år kom han godt omkring hele sidste kalenderår og tog også fat i de første måneder af 2023 og dermed den seneste tids turbulens omkring avlskonsulentens fratrædelse og ligeledes fratrædelse af flere medlemmer af avlsledelsen.

Mange repræsentanter fra de forskellige regioner meldte sig på talerstolen, hvor et flertal præsenterede kritiske spørgsmål, og nogle rettede kritik af kommunikationen i den turbulente tid. Der var også dem, der tog ordet for at trække tingene i lidt den anden retning og udvise forståelse for en vanskelig situation.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Ind imellem kommentarerne tog formanden og direktør Casper Cassøe ordet. Det skabte en rigtig god og konstruktiv debat, at hvert spørgsmål fra regionerne blev adresseret med åbenhed og belysning af fakta. Der blev sat fokus på fremsyn og udvikling, og mødedeltagerne følte sig hørt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover hæderen med overrækkelse af opdrættermedaljer for hopper, hingste, sportspræstationer og afkomssamlinger var der også en hel særlig hæder, bl.a. af Årets avler Henrik Hansen, som beskrevet i anden nyhed.

To personer blev tilkendt forbundets fortjenstmedalje i guld for mange års tro tjeneste, nemlig dommer Jens Søgård og sekretær og dommer Laura Nørskov Juul.

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen