Åbent Hus hos Klosterheden

21-11-2012 12:55

Signe Wiese

Fredag den 23. november inviterer Stutteri Klosterheden til Åbent Hus, hvor der bl.a. vil være clinic med Margit Ørum, fremvisning af salgsheste og mulighed for at se stedets renoverede stalde, ridebane m.m.
Copyright Ridehesten.com
Margit Ørum og Klosterhedens Zelecktion har bl.a. været til start i Scandinavian Open ved Falsterbo Horse Show, og her er ekvipagen fotograferet til finalen i DRF's dressurchampionat for 5-års heste 2011.

I anledningen af, at Stutteri Klosterheden er overdraget til Lisbeth og Jørgen Skovgaard, bliver dagen markeret med fremvisning af de nyrenoverede stalde, ridebane osv. Arrangementet løber af stablen fra kl. 10.00 - 16.00, Kl. 14.00 vil der være clinic med Margit Ørum, der vil fremvise Klosterhedens Zelecktion, der vil blive vist afkom efter avlshingsten Sunny-Boy, og der vil blive vist et udpluk af stedets salgsheste. På dagen serveres der pølser, kaffe, øl og vand m.m. og alle er velkommen. Efter renovering af stalde og udendørsfaciliteter, glæder Stutteri Klosterheden sig til at tage imod pensionærer, tilridningsheste og heste til videreuddannelse. Der vil være mulighed for undervisning af Margit Ørum o.a. både for pensionærer og udefra kommende ryttere. Margit Ørum udvider samtidig sit dyrlægearbejde med klinik for smådyr. Hun har hidtil arbejdet mest med heste i sin praksis og fortsætter selvfølgelig med dette. Stutteri Klosterheden fungerer stadig som hingstestation, og vil fortsætte som tidligere år med inseminering af hopper med hingste fra både ind - og udland.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing