AB's Catwalk sikkert i front

11-09-2011 10:42
DV Eliteskue | Dansk Hesteforsikrings Youngster Cup for 7-års springheste blev afgjort i en spændende omspringning mellem syv ryttere

I fredags var det langt fra alle 7-års heste, der sprang overbevisende inde i opvisningshallen på Vilhelmsborg, men i dagens finale havde hestene vænnet sig til igen at springe indendørs, og det resulterede i syv fejlfrie runder. Trine Haahr og AB's Catwalk e. Carano havde fået meget ros for deres hovedspringning af stildommerne Bo K. Møller og Johnny Hansen, og de beviste i omspringningen at det var velfortjent idet de sejrede med en fejlfri runde og tiden 34,21 sekunder. Berider Kim Knudsen fulgte på andenpladsen med Cassiopaia e. Cajus der viste stor kapacitet og Kim fik placeret hoppen optimalt foran forhindringerne og det gav dem endnu en fejlfri runde i tiden 39,65 sekunder. Stildommerne havde givet rytterne en kommentar og en karakter efter hovedspringningen, selvom det ikke talte i det endelige resultat var det en god information til publikum. Den ekvipage, der opnåede højst points i dag var Frank Kejlberg og den super velspringende Rytter's Quinton e. Quebec, der viste stort overblik og en imponerende kapacitet, vurderet af dommerne til et 9-tal. Og i omspringningen var parret igen fejlfrie og i en tid der rakte til tredjepladsen.

Husk at følge med på Ridehesten.coms webTV, der løbende vil blive opdateret med nye indslag under eliteskuet. Læs de fulde reportager fra Eliteskuet i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen