4-års fødselsdag hos Kinnerup

10-04-2015 13:42

Kinnerup Hesteartikler i Vodskov lægger op til, at hesteentusiaster slår to fluer med ét smæk imorgen, hvor der er åbent hus hos Helgstrand Dressage og stor fødselsdagsbegivenhed med gode tilbud hos Kinnerup Hesteartikler

Den gigantiske rideudstyrsbutik Kinnerup Hesteartikler, der forhandler udstyr til stort set alle grene af hestesport, markerer i morgen lørdag den 11. april deres 4 års jubilæum med et stort arrangement fra kl. 10 til kl. 17.

Når Helgstrand Dressage i morgen holder åbent hus med hingstefremvisning kl. 13.00, er det oplagt at lægge vejen forbi Kinnerup Hesteartikler, der kun ligger 1 km fra Møgelmosegård.

Hos Kinnerup Hesteartikler giver den fuld gas i morgen med 50% rabat på flere mærker, 20% rabat på alle varer på 1. sal og markedstelte med fantastiske tilbud, hvor alt koster 100, 300 eller 500 kr. Der er også mulighed for at møde mange af leverandørerne og dermed få professionelle råd og vejledning.

Der er gratis fødselsdagskage til alle og mulighed for spisning. For børnene er der ponyridning og hoppeborg, og hvem vil gå glip af en minikoncert med Jokeren!

Udover de mange gode tilbud er der mulighed for at vinde et gavekort på 3.000 kr. Se nogle af tilbuddene på butikkens hjemmeside.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen