4-års fløjene er fundet

09-03-2014 13:58
Avl

Årets 4-årige fløjhingste hedder henholdsvis Balou og Atterupgaards Seebach.

Ved hingstekåringen er Herning har dommerne nu gennemgået de 4-årige hingste.

Blandt springhestene gik fløjpladsen til den overlegne materialprøvevinder Balou e. Balou du Ruet fra Stald Cajus i Gram. Dommerne sagde følgende om springhingstene:

Balou e. Balou du Rouet er en imponerende hingst med overlegen udstråling, han oser af maskulin overskud og kapacitet. Galoppen er ekstrem rummelig og let regulerbar. Han springer ensartet med fremragende teknik og ubegrænset kapacitet, han bliver kun bedre og bedre for hver gang vi ser ham, og han var suveræn vinder af materialprøven med hele 927,5 points. Færdigkåret

For dressurhestenes vedkommende gik en danskavlet hingst først i holdet. Det drejede sig om Atterupgårds Seebach efter Sandro Hit. Avlskonsulent Karina Christiansen gav ham under præsentationen ham følgende beskrivelse: Særdeles flot og elegant dressurmodel højtstillet og udtryksfuld. Han har en velfungerende overlinje med meget rummelig og velbalanceret galop op-ad-bakke med god albuefrihed og stor bæring. Han er færdigkåret i Dansk Varmblod og han tildeles en opdrættermedalje i sølv.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen