3. plads til Rikke i Sires of the World

15-09-2016 19:08

Britt Carlsen

UVM Zangersheide - Under UVM i Lanaken afvikles en Grand Prix-springning for kårede hingste - i dages opvarmningsklasse var der tre danskere til start, og Rikke Haastrup strøg helt til tops

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup og den DV-kårede hingst Charleston K kom ind på tredjepladsen i klassen Sires of the World.

55 kårede hingste deltog i opvarmningsspringningen til fredages store Grand Prix klasse, Sires of the World. Denne interessante hingsteklasse har været på programmet siden starten på afviklen af UVM på Zangersheide tilbage i 1995, hvor det i øvrigt var DV-hingsten Lucky Light og Søren Knudsen, som sejrede. 

I dag blev opvarmningsklassen afviklet som en tidsspringning og Rikke Haastrups Charleston K e. Carinjo, kåret i Dansk Varmblod, sprang sikkert og samtidig var han med Rikke hele vejen rundt på banen, også i et par gode vendinger, som sparede tid. Rikke standsede tiden på 71,43 sekunder, og det var der faktisk kun to ryttere som kunne matche. Vinder blev Jérome Guery på Alicante e. Casall foran Japans Hikari Yoshizawa. 

Jennifer Fogh Pedersen er tilbage i sadlen igen efter det trafikuheld i slutningen af maj, som har kostet hende en operation og genoptræning. Hun fik et let nedslag på Canstakko e. Canturo, og det samme gjorde Søren Møller Nielsen på Ci Ci Senjor Ask e. Cassini I - der blev redet så overbevisene af danskerne i dag, at det skal blive meget interessant at følge hingstene i Grand Prix-klassen fredag eftermiddag. 

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen