23 heste under nethammeren

06-04-2014 12:01

Kollektionen til Campen Auktioners netauktion er nu helt færdig, og der er allerede afgivet over 200 bud. Særligt én hest tiltrækker sig opmærksomhed

Copyright Ridehesten.com
Vallakken South-West Disco Hit e. Diamond Hit er en af netauktionshestene.

Som Ridehesten tidligere har berettet, holder Campen Auktioner lige nu en netauktion over heste. Den er tiltænkt heste, som ejerne ikke har råd til at uddanne på eller af andre grunde gerne vil sælge hurtigt, og efter enkelte afbud ligger kollektionen nu helt klar. Den tæller 23 heste, lige fra plage til uddannede rideheste.

- Det er en fin kollektion. Det har været vigtigt for os at finde heste uden for mange anmærkninger. Ejerne har afgivet løfte om at berette om dyrlæge, og der ligger allerede røntgenbilleder på flere af hestene, siger Finn Campen, auktionarius og indehaver af Campen Auktioner i Hobro.


Den officielle dyrlægeundersøgelse foregår om halvanden uge, hvor hestene vil blive samlet på Stald Cassøe i Hobro. Her vil de – den 17. og 21. april – blive fremvist.

- Kollektionens ubestridte stjerne er South-West Disco Hit. Den har en superafstamning – dens mor er også mor til South-West Rocazino, som vandt i Falsterbro sidste år – og den er OK i røntgen, flot og smart. Der på springsiden rigtig meget interessant blod og fine heste. udtaler Niels Jørgen Cassøe, som er samarbejdspartner med Campen Auktioner på denne samleauktion forheste.

Blandt de 23 heste er der dog også en stribe andre heste, som Cassøe finder interessante.

- Der er flere rigtig gode avlshopper, blandt andet efter hingste som Londonderry, Sir Donnerhall og Don Schufro.

Tidsplanen for auktionen ser sådan ud:

Mandag 14. april: Hestene samles i Hobro
Tirsdag 15. april: Klinisk handelsundersøgelse af hestene
Torsdag 17. april: Fremvisning
Mandag 21. april: Fremvisning
Onsdag 23. april: Auktionen slutter

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen