2. plads til Martin og Celeste ved CSI Salland

01-10-2016 21:25

Maria Lerche Mortensen

De danske ryttere Martin Dinesen Neergaard og Celeste Christine Arndal gør det godt i Holland, i dag har Martin bl.a. redet en 2. og 3. plads hjem

I dagens CSI2* Lilleturs-klasse, blev det til en 2-plads til Martin Dinesen Neergaard med Eurvette O (e. Douglas/Manhattan), men det var ikke meget der skilte ham fra klassens nr. 1 som blev hollandske Marc Houtzager med Edinus. 

I CSIYH1* for 7-års heste var alle placeringer undtagen en hollandske, det blev nemlig til endnu en placering for Martin Dinesen Neergaard, denne gang med hesten Chaccolie (Chacco Blue/Cellestial (opdr. Rita og Claudia Kroeger)), der efter nul fejl i både hovedrunden og i omspringingen satte sig på tredjepladsen. I går hev Martin og Charccolie også en placering med hjem i CSIYH1*, her blev det til en 10. plads. Det blev ikke den eneste placering som nr. 10 Martin fik i går, i CSI2* Medium tour blev det nemlig til endnu en, her med hesten Quasine Z (e. Quasimodo Z/ Voltaire), i et felt hvor der var tæt kamp fra nr. 2 til nr. 13.

Men det er ikke kun Martin der har succes i Holland. Celeste Christine Arndal og Lertevangs Coleir (e. Carano/ Linaro) blev i torsdags placeret som nr 7 i CSI1* lilletur. Men i gårsdagens CSI1* lilletur, red ekvipagen sig højere op i feltet og sluttede som nr. 2, et lille sekund efter klassens hollandske vinder.

Se alle resultater fra stævnet her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen