Weekenden byder på DM i ponydressur

23-08-2017 07:15

Hovgaard Rideklub byder i weekenden velkommen til DRF-mesterskaerne for ponyer, hvor der kan opleves dressur i særklasse

Copyright Ridehesten.com

I weekenden er Hovgaard Rideklub vært for Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur og finalen i Toppoyner Stil Cup. Hele 40 kat. I-ekvipager, 30 kat. II-ekvipager og 15 kat. III-ekvipager er til start i mesterskaberne, mens 17 ponyekvipager er til start i finalen i Stil Cup-finalen.

Se start- og resultatlister HER

Om Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur
Mesterskaberne for kat. I og II rides over tre dage, hvor 1. afdeling rides i PRT, mens 2. afdeling rides i PRM. Startberettiget i 2. afd. er de 24 førstplacerede ekvipager fra 1. afd. samt evt. ligeplacerede. Resultaterne fra 1. og 2. afdeling lægges sammen, og de 15 bedste går videre til finalen samt evt. ligeplacerede. Begge finaler rides i FEI pony kür, og mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra 1. og 2. afdeling samt finalen.
Mesterskabet for kat. III rides over to afdelinger, og 1. afd. rides i LA3-B, mens finalen rides i LA4-B. Startberettiget er de 10 førstplacerede ekvipager fra 1. afd. samt ekvipager evt. ligeplacerede. Mesterskabet afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra begge afdelinger.

Om Topponyer Stil Cup
NATHALIE Horse Care Stil Cup er en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år med øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. De fem kvalifikationsrunder er blevet redet i LB3-B og finalen i LA1-B, og de tre bedste fra hver kvalifikation er gået videre til finalen. Turneringen er blevet afviklet ved C-stævner, og rytterens skal have en gyldig rytterlicens, og ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Turneringen er åben for ekvipager og ryttere, der inden for kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 ved C-stævner.  Alle tre ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

/DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen