Volstrup har købt dansk hingst

19-04-2023 12:43

Annika Knudsen Lorentsen

Stutteri Volstrup ved Pia Holländer og Henning Jensen har indkøbt det danskavlede Casall-afkom, hingsten Cassis U

Copyright Ridehesten.com
Cassis U. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 3-årige hingst Cassis U e. Casall/Coronado blev ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 godkendt, og nu har hingsten, der er avlet af Anders Bak fra Sønderjylland, fået nye ejere. 

Den er blevet indkøbt af Pia Holländer og Henning Jensen der driver Stutteri Volstrup, hvor der blandt andet drives hingstestation. 

Hingstens far Casall er kendt af de fleste med interesse i springheste, da han med svenske Rolf-Göran Bengtsson har gået i absolut topsport, og blandt andet taget medalje ved EM. Han er gennem årene blevet far til flere succesfulde afkom, og flere kårede sønner. Morfaren Coronado har selv gået op til 150 cm-klasser, og i avlen har han leveret toppræstationer gennem sine afkom. 

Copyright Ridehesten.com
Cassis U. Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kigger man på hoppestammen finder man flere heste der har gået med succes i sporten, og det har netop stor betydning for det nordjyske stutteri. 

– Vi går meget op i sport, og derfor er vi faldet for denne afstamning og model, som vi mener passer godt ind med de andre hingste vi har. Vores næste projekt bliver at finde en rytter til Cassis U, som kan få ham ud på de store konkurrencebaner, ligesom vores andre hingste Volstrups Cash og Bonaparte Z, fortæller Henning Jensen.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner