Vandt ridetime hos Thomas Sandgaard

03-02-2014 12:59

12-årige Kaisa Rhode Madsen og ponyen Carino vandt en ridetime hos Thomas Sandgaard på Sivebækgaard ved Herning

Hvert år samles Brogaardens forhandlere fra hele Danmark til videreuddannelse omkring hestens ernæring, senest i september hos henholdsvis Lotte Wagner i Nordsjælland og Thomas Sandgaard i Herning. Brogaarden har haft et samarbejde med landsholdrytter Thomas Sandgaard i de sidste 7 år. Her fodres alle hestene med Brogaardens foder og samarbejdet, særligt omkring stævneheste som skal ud og præstere deres optimale, er tæt. 

I 2013 var Thomas og hans hustru Ditte Mørup vært for Brogaardens forhandlerseminar i Jylland på Sivebækgaard ved Herning. Der var arrangeret en lille konkurrence hvor vinderen fik mulighed for at udlodde en ridetime hos Thomas Sandgaard til en af sine butikskunder. Vinderen blev Miljø Foder i Ikast og de udloddede præmien på deres Facebook side, hvor Kaisa Madsen vandt sammen med sin pony Carino. 

Den 29. januar kom 16-årige Carino med sin ejer Kaisa til Herning og fik undervisning på Sivebækgaard. Det var en spændt ekvipage, der skulle ride hos Thomas for første gang, men med Thomas’ rolige og professionelle gemyt blev det hurtigt hjemmevant og sjovt.  Efter en god opvarmning med kryds, små lodrette og med hjælp i dressuren, var Kaisa og Carino klar til baneridning. Kaisa var en smule nervøs for at glemme banen, der var mange spring at huske sammenhængen i. Dog fandt hun hurtigt ud af, at man jo bare kunne spørge Thomas igen for en sikkerheds skyld og så gik det ellers over stok og sten. Kaisas’ mor Louise fortæller, at Kaisa var helt høj på vej hjem i bilen, så det er ikke sidste gang, at Thomas' nye fan kommer til springundervisning på Sivebækgaard.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen