Tysk sejr i Herning starter drømme om Grand Prix

17-10-2019 22:39

Marie Helene Rigård Rohleder

Hun har lært hesten, alt hvad den kan, og til World Cup i Herning gav den hårde træning pote for tyske Fabienne Müller-Lütkemeier- Det blev en flot sejr i Prix St-Georges på hesten Valesco 50, som også var hestens internationale debut 

 

Copyright Ridehesten.com
Fabienne Müller-Lütkemeier på Valesco 50. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev tyske Fabienne Müller-Lütkemeier  på Valesco 50 e. Vitalis/Douceur (opdr. Karl Niemann), som vandt Dressurens Venner CDI3* Prix St-Georges til World Cup Herning. De red til flotte 72.030 procent.

– Vi har haft Valesco siden, at han var 3 år, og jeg har lært ham alt, hvad han kan. Det er vores internationale debut, og han har aldrig været i så stor en arena før. Jeg er meget glad og tilfreds med ham, siger Fabienne Müller-Lütkemeier, da Ridehesten møder hende på opvarmningsbanen efter præmieoverrækkelsen.

Copyright Ridehesten.com
Fabienne Müller-Lütkemeier på Valesco 50. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard

Det var hestens internationale debut, mens Fabienne Müller-Lütkemeier er en særdeles erfaren dressurrytter. Hun var på det guldvindende tyske hold ved EM i Herning 2013, og så har hun også deltaget i to World Cup finaler.

– Jeg forventer, at Valesco bliver en rigtig god Grand Prix-hest en dag, fortæller Fabienne, som har to heste med til World Cup i Herning.

Danskere besatte de resterende pladser
Andenpladsen med 71.559 procent gik til danske Anne Troensegaard på danskavlede Kipling TsF e. Hofrat/Hohenstein (opdr. Peter Christensen). Det bliver spændende at følge Anne Troensegaard og Kiplings rejse videre i dressursporten. Parret indkasserede i 2017 en særdeles flot bronzemedalje ved verdensmesterskaberne for ungheste.

Copyright Ridehesten.com
Anne Troensegaard på Kipling TsF blev nummer 2. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til talentfulde Victoria E. Vallentin på Placido Domingo e.Dorkas/ Hohenstein E. H. (opdr. Ernst Albert Haack) med 70.412 procent. Victoria E. Vallentin er også klar til finalen i Bundgaard Byg Cup med Placido Domingo. Til daglig rider hun hos Dennis Fisker hos Fisker Dressage Academy.

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin på Placido Domingo. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard

Se hele resultatet fra klassen her.

 

 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen