Tre danskere kvalificeret til Grand Prix i Linz-Ebelsberg (video)

15-04-2022 18:02

Annika Knudsen Lorentsen

De danske springryttere der er til start ved det internationale stævne i østrigske Linz-Ebelsberg har haft et særdeles succesfuldt stævne indtil videre med fejlfrie runder og placeringer

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen, Thomas Velin, Lars Nørgaard Pedersen og Claudia Pedersen er i denne uge til start ved det internationale stævne i østrigske Linz-Ebelsberg. 

I dag er det blevet til flere placeringer, og Lars Nørgaard Pedersen lykkedes med at ride fejlfrit i den 150 cm høje klasse i sadlen på Årets Dansk Varmblodshingst, Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). De endte på en flot 7. plads. I samme klasse var både Thomas Velin og Mathias Nørheden Johansen til start, og alle tre danske ryttere er kvalificeret til søndagens Grand Prix. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 135 cm-klassen i dag lykkedes det Mathias Nørheden Johansen at ride to topplaceringer i hus. I sadlen på Blue Eye 25 e. Balou du Rouet/ Flyinge Quite Easy blev han nr. 2, mens han i sadlen på Camelot 124 e. Casall/ Calato blev nr. 3. I sammen klasse red Thomas Velin fejlfrit i sadlen på Quidamo D e. Quidam De Revel/ Calato, men uden for placering. 

Se video af Thomas Velin og Bolero du Beaufour i 150 cm nedenfor.

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner