To nordjyske mesterskaber til samme klub

16-06-2010 09:23
I forrige weekend blev der i Vrensted afholdt nordjyske mesterskaber i springning i distrikt 14, hvor ryttere fra Sportsrideklubben for Klarup og omegn vandt for både juniorerne og youngriderne
Lene Dodensig og Dioni (Foto: Ridehesten.com).

Da der forrige weekend blev afholdt Nordjyske mesterskaber i D14, stod Sportsrideklubben for Klarup og omegn først i præmie-cermonien hos både juniorerne og ungrytterne. For juniorer blev det Mathilde Aagaard Andersen på hesten "Vigueur" der løb af med sejren, og for ungrytterne blev det Lene Dodensig på hesten "Dioni", der søndag eftermiddag kunne kalde sig u21 mester i D14. Det var derfor også en yderst tilfreds berider, Søren Hedegaard, der søndag kunne køre hjem fra Vrensted med hele to mesterskaber til den lille nordjyske klub. Pressemeddelelse.