Temaaften hos region 4: ”Valg af hingst”

15-03-2013 14:30

Signe Wiese

Torsdag den 21. marts inviterer Dansk Varmblods region 4 til temaaften, hvor Claus Hansen fra DV's avlsledelse tager fat på et emne, der ligger mange avlere på sinde lige nu, nemlig hvordan man vælger hingst til sin hoppe

Copyright Ridehesten.com

Hingstekåringen er overstået, foråret er på trapperne, hopperne foler og nye bedækninger skal på plads. Viden er vigtig før du beslutter dig, for kombinationen af hingst og hoppe er vigtigere end nogensinde før. Rytterne ønsker nemlig ædle heste, der er avlet målrettet på deres ridning.

Kom og hør, hvordan du udnytter potentialet i din hoppe bedst muligt, så du avler stjernen til næste år.

Send navn og registreringsnummer på din hoppe sammen med din tilmelding med dit navn senest den 18. marts på mail: henning.urup@email.dk, så vil Claus Hansen fra Avlsledelsen kigge på din hoppes potentiale, og give dig et kvalificeret bud på en hingst.

Har du flere hopper, vil det være godt om du nævner dem i prioriteret rækkefølge, da antallet kan blive for stort til, at alle kan nås.

Aftenen vil selvfølgelig også blive krydret med Claus´ store viden om hesteavlen og hingstelinierne i både ind- og udland.

Arrangementet afvikles den 21. marts kl. 19.00 i Sdr. Hygum Rideklub - se mere om pris om tilmelding HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing