Tårnhøje procenter til Damgaard

24-08-2019 18:47

I sadlen på den 6-årige unghest Azett Lynghøjgaard red Kenneth Damgaard sig til tårnhøje procenter hos dommerne. Hele 89,4% opnåede ekvipagen ved Pavo og Dansk Rideforbunds Championater for ungheste i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Så blev det de 6-års ungheste, der skulle vise flotte takter på dressurbanen til Pavo og Dansk Rideforbunds Championater for ungheste, hvor ekvipagerne har mulighed for at kvalificere sig til finalen, der afvikles på Blue Hors i uge 41, hvor årets bedste 4-,5-,6-, og 7-års hest, skal findes.

Flotte procenter til Damgaard
Det var lige før Kenneth Damgaard kom over 90%, og så alligevel ikke. I sadlen på den 6-årige Azett Lynghøjgård e. Blue Hors Zack/Schwadroneur ( Opdr. Bente Krowiciki Hansen) blev et fantastisk flot ridt belønnet med hele 89,4 %. Ekvipagen fik 9 i trav, 9,2 i skridt, 8,5 i galop og 9 i både ridelighed og kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Zwip Zwap Havdal
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lone Bang Larsen og Zwip Zwap Havdal e. Blue Hors Zatchmo/Blue Horse Romanov (opdr. Ole From Christensen) red ind på andenpladsen med 84,200%, og med 8,3 i trav, 8,2 i skridt, 8,4 i galop og 8,6 i både ridelighed og kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Pia Kjær Pedersen

Lige i hælene på Lone Bang Larsen red Pia Kjær Pedersen og Seville Nord e. Dream Boy/Sandro Hit (opdr. Emilie Johns Nordvig) ind på tredjepladsen. Ekvipagen leverede et fint ridt, der af dommerne blev belønnet med 84,0%. Hoppen fik 8,5 i trav, 8,8 i skridt, 8 i galop, 8,2 i ridelighed og 8,5 i kapacitet.

Se alle resultaterne HER

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing