Tag med på føltur i region 3

30-06-2016 13:04
Avl

Den 10. juli har du mulighed for at komme med på føltur i region 3, her vil både være spring- og dressurføl at opleve - læs nærmere her, hvad turen har at byde på

Copyright Ridehesten.com

Årets føltur i region 3 finder sted søndag d. 10. juli. I år bliver det en tur rundt hos de vestfynske avlere. Dagen starter kl. 13.00 hos stald Vestergård ved Røjle Bygade 106, 5500 Middelfart, hvor der kan ses føl og ungdyr med springafstamning. Stald Vestergård har bla. afkom efter Favorit Ask, Stakkato, Monte Bellini, og Chaman.

Omkring kl. 14.00 besøges Jeanette Revsbech på Vandmøllevej 4, 5500 Middelfart. Her vil være føl efter Damon hill og Godsend du Reverdy at se. Herefter går turen til Stutteri Loboss ved Ketty Lorenzen. Ketty er en dygtig dressurheste-avler, og havde bl.a. en hingst udtaget til Hingstekåring i Herning i år, og endnu en hest med i Unghestechampionatet. Besøget her starter ca. kl. 15.00, og efter fremvisningen bydes der på en kop kaffe og kage.

Sidste stop på turen er ca. kl. 17.00 ved Iben Bruun, Ejbykrog 18, 5592 Ejby. Iben vil vise et enkel føl frem efter First Choise. Herefter tændes grillen, og der er mulighed for hygge og hestesnak. Arrangementet koster 50 kr. som betales på dagen. Vel mødt til en dag med skønne føl, og godt selskab.

/Pressemeddelelse.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen