Suveræn sejr til Dufour og Cassidy

20-07-2019 23:15

Camilla Tiefensee Schrøder

Med en score på over 83 % vandt Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy en sikker sejr på dressurbanen i Lumileds Prize CDI4* Grand Prix Kür og fik dermed Dannebrog til tops ved CHIO Aachen her til aften

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske nationalhymne har netop lydt i Aachen og Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall har redet æresrunde til stående klapsalver. Den danske superekvipage var aftenens ubetinget største stjerner i CDI4* kür, hvor de vandt med  83.460 %.
Selvom Cassidy et kort øjeblik blev forskrækket under den frie skridt, blev der alligevel hentet masser af høje karakterer hjem, især i løbet af galopprogrammet, hvor piruetter og changementer blev belønnet med 9-taller. Med den flotte præstation i en kür med sværhedsgrad på hele 9.5 fik den 16-årige vallak vist sin topform foran det begejstrede publikum på Aachens tribuner.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Militarystjerne på andenpladsen
Andenpladsen gik til Ingrid Klimke, som i øjeblikket ligger nummer 14 på verdensranglisten i military og netop samme dag havde vundet Aachen Eventing med Hale Bob OLD. Det forhindrede hende dog ikke i at være med på eliteniveau i dressur også, og hun fremviste et nydeligt program med høj sværhedsgrad på hingsten Franziskus e. Fidertanz/Alabaster, som indbragte hende en fornem score på 78.945%.
På tredjepladsen kom østrigske Ulrike Prunthaller på Bartlgut's Quebec e. Quaterback/Paradiesvogel med 77.260%.

Se resultatlisten

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner