Stor bydelyst på netauktion med konkursheste

16-03-2020 06:35

Camilla Tiefensee Schrøder

Der var stor interesse for søndagens netauktion hos Campen Auktioner, hvor over 100 bydere lod sig registrere, og det dyreste hammerslag faldt ved 80.000 kr

Copyright Ridehesten.com
Look at Me blev solgt til højest bydende for 80.000 kr. på netauktionen søndag.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Man skulle måske tro, at situationen i forhold til coronavirus ville lægge en dæmper på købelysten, men det var langt fra tilfældet ved søndagens netauktin hos Camper Auktioner, hvor syv heste fra fra Kenneth Falke Theils konkursboer blev solgt.
– Det er gået rigtig godt. Jeg har været lidt spændt på, hvordan interessen ville være i de her tider, men der har været en fantastisk interesse, fortæller en glad auktionarius, Finn Campen.

105 forskellige bydere lod sig registrere til netauktionen, og der blev givet i alt 593 bud på de syv springheste, som blev solgt til en gennemsnitspris på 55.000 kr plus salær.
Den dyreste var kat. nr. 7, den 6-årige vallak Look at me e. Lordanos/Crown Z, hvor hammerslaget faldt ved 80.000 kr.

Netauktion er hurtigt og effektivt
For Finn Camper viser den vellykkede auktion, at netop netauktion er en god og effektiv måde at få solgt sine heste på.
– Hvis man have solgt ud af sin besætning, og man vil have gjort det så hurtigt som muligt, så er netauktion en rigtig god måde. Man er fri for at skulle flytte hestene – hvis det f.eks. er en avler, kan man sælge dem hjemme fra avleren selv. Det er både billigere, og så er det også rarere for hesten, fordi den kan blive i sit vante miljø, forklarer han.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Læs mere på Camper Auktioner.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner