Startskuddet er gået på Vilhelmsborg

01-02-2013 11:02

Signe Wiese

Også i denne weekend står der springning på programmet på Vilhelmsborg, når Danish Derby afvikler indendørs DRF mesteskaber i springning for pony- og childrenryttere. Stævnet starter i dag, og inden søndag skal 4 sæt mesterskabsmedaljer uddeles
Copyright Ridehesten.com
Sidste års DRF-mester for childrenryttere - Kaisa Aino Andersen og Carvinia, er klar til at forsvare mesterskabstitlen på Vilhelmsborg i denne weekend.

I denne weekend skal der findes en ny DRF-mester i indendørs springning for childrenryttere, for ponyryttere i kat. I, kat. II og kat. III - i alt bliver der altså afviklet fire mesterskaber, og ikke mindre end 108 ekvipager er meldt klar til start i mesterskabsklasserne. Det er første gang, der afvikles et indendørs mesterskab for ponyrytterne, mens childrenrytterne prøvede kræfter med den type mesterskab for første gang i 2012. De første mesterskabsklasser går allerede i dag, fredag, hvor 1. afdeling i mesterskabet for kat. I- og kat. III-ponyerne afvikles. Lørdag går 1. afdeling af mesterskabet for childrenryttere og kat. II-ponyer, og lørdag aften skal der findes en mester for rytterne på kat. I- og kat. III-ponyer. De sidste to finaler afvikles fra søndag kl. 13. Mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af fejl fra 1. afdeling og finalen. Ved ligeplacering i medaljekampen er der omspringning. Der er gratis adgang for publikum, og hallen er flot pyntet, og ikke mindst opvarmet, så tag til Vilhelmsborg og oplev de bedste unge springryttere Danmark kan byde på. Se start- og resultatlister via linket til højre.

Følg mesterskaberne her på siden, og på ridehestenjunior.dk

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner