Spændende terrændag i Haslev

19-09-2015 20:32

Haslev Køre – og Rideforening er dette års værter for Nordisk Mesterskab i military, hvor Danmark er på guldkurs i holdkonkurrencen og i den individuelle konkurrence for både senior og pony

Haslev Køre og –Rideforening har lagt mange kræfter i stævnet, så der er blevet pudset i hver en krog på Stengaard som ligger baner til stævnet. Der rides om de Nordisk Baltiske mesterskaber for henholdsvis pony, junior/ungrytter og senior, hvor at Danmark i går havde lagt sig i front efter dressurdelen for både ponyerne og seniorerne mens at junior/youngrider lå som nummer to. Ved dagens terrænspringning blev der ikke rykket ved nogle af de placeringer.

Seniorernes hold bestående af Anne-Dorthe Møller/Mr. Chaplin e. Mr Chapman, Ole Bay Jensen/Harry Potter e. Heartbeat, Helena Graungaard/Toftegådens Toscana e. Cape Town S og Thomas Pihl Jensen/Clapton e. Capo, ligger efter to dage i front med 156 strafpoint, hvor Sverige ligger til sølv med 162,70 strafpoint og Norge til bronze med 164,90 strafpoint. 
Individuelt er danskerne også helt med fremme, hvor at Anne-Dorthe Møller ligger til guld, Ole Bay Jensen ligger til sølv og Niels Goldschmidt på Lasse e. Buddenbrock ligger til bronze.

I holdkonkurrencen for junior/ungrytter ligger Finland fortsat i spidsen med 141,90 strafpoint, mens at det danske hold ligger ligesom i går, til en sølvmedalje med 151,40 strafpoint. Holdet som består af Tobias Jørgensen/Prior's Cabbo e. Come Back Ii, Matilde Skrædderdal Andersen/Skrædderdals AnnaBell, Victoria Hjortnæs/Comtesse e. Come Back Ii og Cecilie Eriksen/Calvin e. Calypso Ask, har også sat sine præg på de indivduelle placeringer, hvor at Cecilie Eriksen og Calvin lige nu deler sølvmedaljen med Mai Kass på Party Hesteklewa e. Freudenfest, med 47,1 strafpoint. I front med 43,4 strafpoint ligger finske Johanna Pohjonen på Conner K.

Også ponyrytterne har leveret op til deres bedste, da de også ligger til en guldmedalje for hold. Med 154,20 stafpoint ligger Rikke Nyboe Andersen/Denver e. Desperado K, Jade Schlichting/Søborggårds Bastogne, Sara Ravnholt Urth/Snuske og Liva K. Julegaard/West Side Sweet Babati foran Sverige med 169,30 strafpoint og Norge som nummer tre med 279,10 strafpoint. Individuelt kan det næsten ikke gøres bedre, i det at Rikke Nyboe Andersen ligger til hele to medaljer. Med 45,0 strafpoint ligger hun med Denver til en guldmedalje, mens at hun med Ruby Gold II e. Oosteinds Ricky ligger til en sølvmedalje med 47,2 strafpoint. Til en foreløbig bronzemedalje ligger svenske Lina Forsberg med Flowerhills Kalvin med 49,6 strafpoint.

I morgen er dagen hvor medaljerne skal uddeles efter ridebanespringningen, hvor det bliver spændende at se om de danske ryttere kan holde fast i de medaljer som de lige nu ligger til. 

Læs mere om stævnet i det næste nummer af Ridehesten. Ridehestens fotograf var tilstede under dagens terrænspringning, husk og se billederne i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen