Sol over Bækgaarden i dag

26-09-2015 20:04

Stine Gertsen

Solen Skinnede over Bækgaarden ved Skanderborg, hvor der i dag blev afviklet C-stævne i springning for heste.

Siden i går har spring-ekvipager fra det meste af Jylland og Fyn konkurreret om de flotte ærespræmier på Bækgaarden ved Skanderborg. Her er der nemlig blevet afholdt C-stævne i springning for heste på stedets dejlige faciliteter.

Dagens første klasse, LB1*, blev vundet af Heidi Nyhus Jensen på Landlystes Zarina. Ekvipagen gennemførte både hovedrunde og omspringning med 0 fejl og en tid der var over 2 sekunder hurtigere end klassens to’er; Sofie Østergaard Jensen på Verona HS. Tredjepladsen gik til Emma Sofie Røy på Helena

LA2** havde 52 ekvipager til start, men det var Signe Kyhl Gøtske og Palido, som klarede sig fejlfrit og hurtigst gennem banen. Tiden lød på 51,54 sek. På andenpladsen blev det Julie Bjerregaard på Arola, mens tredjepladsen gik til Frederikke Smed Busse på Firlefanz.

I dagens sidste klasse, MB2**, blev der redet til i omspringningen. Over målstregen i den hurtigste tid var Julie Voldgaard Hansen på Cindy. Ekvipagen skar hjørnerne og endte med tiden 27,36 sek. Lige efter dem, og ind på en andenplads, var det Alexander Mark og Ecum S. Tredje-, fjerde- og femtepladsen gik til Rikke Haastrup Kristensen på henholdsvis  TM Las Vegas, Catalina og Volstrups Caroline.

Se billeder fra stævnet her på siden fra på mandag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen