Skårup Overgård vært for DM i Military for hold

21-06-2013 15:31

Signe Wiese

I dagene den 28. – 30. juni danner Skårup Overgård endnu en gang rammerne om det årligt tilbagevendende tre-dages militarylandsstævne - i år med afholdelsen af DRF-mesterskaberne for klubhold

Copyright Ridehesten.com
Det smukke bakkede terræn på Skårup Overgård er perfekt til en udfordrende militarybane.

Startlisten vidner om stor opbakning til hestesportens formel 1, idet der er 160 tilmeldte ekvipager. Allerede nu er optakten i fuld gang, og der bygges terrænbane, hvilket skal foregå med en godkendt banebygger.

- Vi har så mange startende, at vi skal starte tidligt alle dage og først er færdige med de sidste ekvipager sent på eftermiddagen, lyder det fra stævnearrangør Jørgen Albertsen.

Også i år afholdes der Dansk Ride Forbunds Mesterskab for klubhold. Holdkonkurrencer er altid ekstra spændende, fordi alle holdets medlemmer skal præstere på højt niveau for at kunne vinde mesterskabet, og der er yderligere den udfordring, at hvert hold består af 3-4 ekvipager i forskellige sværhedsgrader.

Det smukke terræn ved Skårup Overgård er én af de absolut bedste militarybaner i Danmark. - Vores bakkede terræn danner en naturlig militarybane, der ikke ses mange andre steder. Alene det kan være en udfordring for selv øvede ryttere, fortæller Jørgen Albertsen.

Over de tre dage konkurreres der i klubklassen CNC80, distriktsklassen CNC90 og landsklasserne CNC 100 og CNC*. Der er dermed rig mulighed for ryttere på alle niveauer til at komme til Skårup Overgård til det traditionsrige stævne arrangeret af Kirstineholm Rideklub.

Fredagen starter med dressur, lørdag gælder det terrænet og søndag sluttes der med ridebanespring. Specielt terrændagen plejer at tiltrække mange publikummer, både hesteinteresserede og folk, der bare vil nyde en dag i naturen.

Få info om stævnet på Skårup Overgårds hjemmeside

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen