Skal du til hingstekåring i Boxen?

11-03-2015 15:06

Når Dansk Varmblods Hingstekåring næste gang løber af stablen den 16.-20. marts 2016, tages MCH Messecenter Hernings gigantiske hal Jyske Bank Boxen i brug. Det vil ingen gå glip af!

- Vi satser butikken og rykker i Boxen, siger Dansk Varmblods sekretariatschef Casper Cassøe med et smil på læben.

Han og formand for Dansk Varmblod, Jan Pedersen, afsluttede netop den spændende forhandling med MCH Messecenter Herning i fredags under dette års hingstekåring. Det var en hård omgang, men det lykkedes at få det hele plads.

- Dansk Varmblods Hingstekåring er ramt af sin egen stucces. Alt i det nuværende koncept fuldt er udnyttet, og arrangementet kan ikke blive større i de gældende rammer. Derfor tror vi, at det er er rigtigt at udvide stærkt nu, forklarer Casper Cassøe.

Der ligger et kæmpe potentiale i at udvide til at omfatte Jyske Bank Boxen, og det har Dansk Varmblod besluttet at satse på. MCH Messecenter Herning har planer om at ombygge den runde Hal B, hvorfor Dansk Varmblod har valgt at se på alternativer. Når der fra 2016 udvides med Boxen, er det også med håbet om at kunne omfatte Hal E, som ligger ved siden af.

- Vi har ved Dansk Varmblods Hingstekåring haft stor succes med sporten, og det er vores ønske at give plads til endnu flere konkurrenceklasser, tilføjer Casper Cassøe.

Han betegner det som et scoop at få muligheden for at udvide til Boxen, der har en kapacitet på 9.000 siddepladser. Det vil blandt andet medføre flere billettyper i forskellige prisklasser og et bedre flow for publikum, der vil få lettere ved at komme rundt. Boxen giver en stor og lækker arena samt flere muligheder for et fleksibelt arrangement.

- Hingstekåringen i Herning er en hestefest, der skal udvikle sig. Den har enorm betydning for forbundet branding såvel som økonomi, fortæller Casper Cassøe, der netop nu er igang med planlægningen af programmet næste år.

Info

Datoen for Dansk Varmblods næste hingstekåring: 16.-20. marts 2016
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen