Sir Donnerhall II skadet over natten

10-07-2013 09:51

Den 7-årige avlshingst Sir Donnerhall II skulle i morgen til start i dressurchampionatet ved Falsterbo Horse Show, men har i nattens løb pådraget sig skader på tre ben og er derfor indlagt på en svensk hesteklinik

Copyright Ridehesten.com
Sir Donnerhall II og Morgan Barbançon Mestre.

Der er netop udkommet en pressemeddelelse på stævnepladsen i Falsterbo om, at hingsten Sir Donnerhall e. Sandro Hit / Donnerhall i løbet af natten er kommet til skade i sin boks. Da staldpersonalet opdagede, at hingsten var kommet til skade, blev stalddyrlægen straks tilkaldt, og det konstateredes, at hesten var kommet til skade med tre ben og blev straks fragtet til dyrehospitalet i Helsingborg.

Hingsten, der er helbror til den populære tyske avlshingst Sir Donnerhall, har indtil videre haft stor succes i både avl og sport. I 2012 vandt han bronze ved UVM under Thomas Sigtenbjerggaard, og senere på året stod han som far til en række unghingste af høj kvalitet ved hingstekåringen i Vechta, ligesom han i år har en del døtre af sin første årgang inviteret med til eliteskuet i Rastede.

For nyligt har hingsten dannet par med den spanske OL-rytter Morgan Barbançon Mestre, der sammen med sin søster Alexandra er begyndt at ride hos Helgstrand Dressage. Morgan debuterede Sir Donnerhall II ved landsstævnet i Aalborg i juni og skulle ligeledes starte hingsten i den indledende klasse til 7-års championatet ved Falsterbo Horse Show. Vi følger op, når der meldes nyt op sagen.

Se startlisten for 7-årige dressurheste HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald