Serupgaards Cézanne kåret i USA

29-08-2023 13:58

DV-avler Heidi Bickham solgte for fire år sit hingsteføl Serupgaards Cézanne til en tysk opkøber, og nu er han kåret hingst i USA

Copyright Ridehesten.com
Serupgaards Cézanne nykåret i oldenburgerforbundet. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På sin hoppestamme igennem to årtier fik Heidi Bickham i 2019 hingsteføllet Serupgaards Cézanne e. Tørveslettens Sylvester/ Blue Hors Romanov/ Idocus på hoppen Serupgårds Sangria, som er helsøster til familien Obels Grand Prix-hoppe Foldagers Chablis. Det sorte hingsteføl blev solgt ud af landet til tyske Kerstin Klieber.

I dag fire år senere er Serupgaards Cézanne ejet af amerikanske Linda og Richard Nickerson, som her i august måned har fremstillet Cézanne til avlsgodkendelse i Oldenburgerforbundet i USA med det resultat, at DV-hingsten nu er kåret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Serupgaards Cézanne er under uddannelse af dressurrytter Willy Arts og deltog i sidste uge i det nordamerikanske stævne Dressage Festival of Champions in Wayne, Illinois, hvor den danske hingst debuterede i "USEF Four-Year-Old test". Blandt 16 4-års heste toppede Serupgaards Cézanne feltet med en score på 88,8% i den indledende klasse, og blev nr. 4 i finaleklassen.

Se klassens resultat.

Serupgaards Cézannes halvbror fra 2023, Serupgaards Dracarys e. Dream Boy, er netop solgt til USA.

Copyright Ridehesten.com
Serupgaards Cézanne vandt 4-års klassen under Willy Arts. Foto: Leslie Potter/US Equestrian
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev