Sejr til Foundation

06-07-2018 08:12

Britt Carlsen

Matthias Alexander Rath sejrer på avlshingsten Foundation i Intermediaire i Leudelange, hvor Victoria Vallentin skal i konkurrence i morgen

Copyright Ridehesten.com
Foundation og Matthias Alexander Rath. Foto: Sabine Wegener/EQUITARIS):

- Små ting, men ellers meget tilfreds - Matthias Alexander Rath glædede sig over sejren i med avlshingsten   Foundation i Intermediaire ved CDI4 * i Leudelange / LUX. Det var kun den fjerde start, hvor hingsten har gået piaffe og passage i konkurrence, og parret anden internationale start.

- Hingsten er 10 år, men han har til sammenligning relativt lidt stævneerfaring, fordi han er så eftertraktet som avlshingst, fortæller Matthias Alexander Rath, der tidligere under stævnet vandt 5-års klassen på den kårede Foundation-søn, Feuertanz.

Matthias Alexander Rath og Foundation opnåede 70,91% foran Philip van Ommen/Denver I.P.S. (68,70 procent). Tredje pladsen gik til Portugal til Maria Caetano og hendes Lusitano Fenix de Tineo (68,29 procent).

Der er flere danskere til start ved stævnet, og iblandt dem Victoria Vallentin, som er udpeget til at være på bruttotrupen frem mod WEG i Tryon i september. Victoria er i Leudelange for at opnå international kvalifikation til WEG efter et flot DM på Broholm med Ludwig Der Sonnenkönig 2 - som man kan læse i magasinet Ridehestens juliudgave. 

Man kan se resultater og startlister for stævnet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen