Schou med toppræstation i Miami

06-04-2024 13:20

Andreas Schou red i går en placering hjem i Longines Global Champions Tour, da han sammen med Darc de Lux leverede en toppræstation i 155 cm-klassen

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afvikles den anden afdeling af den prestigefyldte springturnering Longines Global Champions Tour, hvor danske Andreas Schou er til start. Turneringen, der er på et femstjernet niveau, afholdes denne gang i Miami Beach i USA. 

Andreas Schou er til start med tophestene Darc de Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus) og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo.

Andreas red i går Darc de Lux i 155 cm-klassen blandt et stærkt felt på i alt 45 ryttere. Andreas og Darc var i topform til gårsdagens ridt, og lykkedes det rutinerede makkerpar at ride sig til en placering som nr. 11 i klassen. De klarede sig fejlfrit igennem banen og sluttede på tiden 72,81 sekunder. 

Se video af Andreas' og Darcs ridt her: 
 

Vinderen af klassen blev franske Julien Anquetin og Blood Diamond du Pont e. Diamant de Semilly/ Arpege Pierreville, der red banen fejlfrit og opnåede tiden 66,91 sekunder. 

Senere på dagen var Andreas også til start på Billy Matador, denne gang i 160 cm-klassen. Her blev det desværre til flere fejl for parret. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou deltager med begge heste i holdkonkurrencen, der går under navnet Global Champions League.

Holdet, som Andreas rider for, hedder Team Istanbul Warriors, og det består foruden Andreas af tyrkiske Derin Demirsoy, franske Olivier Robert, tyrkiske Efe Siyahi, belgiske Abdel Saïd og den schweiziske U25-rytter Geraldine Straumann. 

Både Andreas' resultater med Darc de Lux og Billy Matador talte med i holdkonkurrencen, ligesom også franske Olivier Roberts resultat på Iglesias D. V. e. Quisimodo van de Molendreef/ Labor's VDL Indorado var en del af holdresultatet.

Instanbul Warriors opnåede i går en placering som nr. 13. Holdet har opnået en samlet placering som nr. 12 efter de to første afdele af turneringen. 

Se alle datoerne og destinationerne for de resterende afdelinger af Longines Global Championsship tour her. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner