Scherff 6'er i 150 cm Grand Prix

31-07-2023 11:54

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Rising Stars-stævnet i tyske Hagen, red Simone Hansen Scherff sig i går til en placering i den 150  cm høje U25 Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Simone Hansen Scherff med Søndervangs Matilde. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

En lille håndfuld danske ryttere har i weekenden været til start i Hagen, Tyskland, hvor der har været afholdt Rising Stars-stævne. Her havde unge talentfulde ryttere mulighed for at ride i de flotte omgivelser i Hagen, og prøve kræfter med forskellige udfordrende internationale baner. 

I 150 cm U25 Grand Prix blev det til en dansk placering. Her red Simone Hansen Scherff sig nemlig til en sjetteplads med et nedslag på den høje bane. Det gjorde hun med den 8-årige Søndervangs Matilde e. Catoki/ Cassini I (opdr. Else og Nis Ravn). En hest, som hun har haft siden den var føl og selv uddannet til niveauet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev tyske ryttere der tog de bedste placeringer i klassen, idet, at de besatte de tre første placeringer. Sejren tog Max Haunhorst med Carlo 399 e. Cassus/ For Pleasure. 

Et par danske ponyryttere har ligeledes været til start ved stævnet, mens yderligere et par danske ekvipager var til start i U25-klasserne.

Alle resultater fra stævnet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen