Sanne Glargaard ansat ved Stutteri G

11-10-2021 12:13

Christine Krogh Frausing
Skribent

Carsten Vesterskov har valgt at drosle ned, og i den forbindelse er Sanne Glargaard blevet ansat som rytter ved Stutteri G. Carsten skal fortsat undervise, og være en del af stutteriets avls team

 

Copyright Ridehesten.com
Sanne Glargaard. Foto: Ridehesten: Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri G har offentliggjort at Carsten Vesterskov nu drosler ned, men at han stadig skal foretage undervisning, træning fra jorden, samt være en del af avlsteamet. I samme forbindelse har stutteriet ansat Sanne Glargaard, der skal fungere som stutteriets rytter. 

Sanne har over de sidste mange år arbejdet med eliten. Sannes karriere startede ved Morten Thomsen, og derudover har hun arbejdet ved Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein i Tyskland, og senest har hun kørt sin egen virksomhed.

Stutteri G

Stutteri G er en avls- og salgsstald beliggende på en mere end 100 år gammel gård i Lynge, nord for København. Helene Geervliet er hovedet bag, og startede som hobby avler i 2005. I 2014 overtog hun stutteriet, der nu avler nogen af af de bedste sportsheste i Danmark. Stutteriets heste har en lang historik som medaljevindere og præmieheste. 

Flere af hestene har haft succes på Grand-Prix niveau, hingste-afkom der er blevet kåret til avlshingst, hoppe-afkom der er blevet medaljehopper eller statspremieret, afkom, der har været med til UVM, og afkom der har været dominerende på nationalt og internationalt niveau.

Fakta
Lidt om Carsten Vesterskov

Carsten Vesterskov var stutteriets berider og daglige leder. Han blev uddannet som exam. berider i 1992 hos Arly Gundersen, og han har i løbet af sin karriere uddannet og redet flere heste op til championatsfinaler samt videre op i de højere klasser

Fold up
Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

 

 

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen