Sælg hest på Ridehesten.com

19-01-2016 07:15

Tonya Bille Nielsen

Foråret ligger lige rundt om hjørnet - måske der snart skal købes ny hest til starten på et nyt år? I de kommende numre af Ridehesten får du hjælp til køb af ny hest, guidet af en sand ekspert på området. Men du kan jo forberede dig allerede nu og tjekke salgsdatabasen på Ridehesten.com 

Copyright Ridehesten.com

Der er mange grunde til, at købere og sælgere igen og igen vender tilbage til Ridehesten.com, når de skal købe eller sælge hest. Her markedsføres hesten optimalt med flotte billeder (mulighed for billeder fra Ridehesten.com’s store fotodatabase), alle de relevante oplysninger, som køberne efterspørger via hestedata og meget mere sat op i et flot layout og med mulighed for at få annoncen yderligere fremhævet - bl.a. på forsiden af Ridehesten.com.

For køber er salgsdatabasen altid let at bruge og overskuelig ved hjælp af simple søgekriterier, der hurtigt hjælper køber til et eksklusivt udvalg af de heste, der matcher hans eller hendes ønsker og behov.

Du kan også gå på opdagelse i salgsdatabasen, for at få et godt overblik over, hvilke heste der udbydes i hvilke prisklasser pt. og derved få inspiration til din egen salgsannonce eller dit næste hestekøb på Ridehesten.com.

Gå på opdagelse i Ridehesten.com’s salgsdatabase og se meget mere om, alle de gode muligheder der er for at få netop din hest solgt til den rette køber via Ridehesten.com - se mere her.

 

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen