Prip udnævnt som ny Overdommer

09-06-2021 15:57

Efter indstilling fra Dressurudvalget blev det på DRF’s bestyrelsesmøde den 7. juni 2021 besluttet at udnævne Christine Winther Prip som ny Overdommer i dressur

Copyright Ridehesten.com
Christine Winther Prip. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christine Winther Prip er ansat som projektkoordinator i Dansk Varmblod med ansvarsområder som hoppekåring, WBFSH-sekretariat, USA-kontakt, elitehopper, sekretær for avlskonsulenten mv. Hun er en skattet medarbejder og en ildsjæl, der hver dag arbejder ihærdigt for forbundets medlemmer.

Hun er hestemenneske helt ind til benet, og Dansk Varmblods sekretariat er stolte af at have en erfaren og kompetent hesteperson til at løse så mange vigtige opgaver.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Christine er selv dressurrytter og konkurrencerytter op til højeste niveau, lige som hun er en særdeles kompetent dressurdommer. I DRF-regi er hun netop udnævnt som ny Overdommer. Desuden er Christine i gang med FEI’s dommeruddannelse og indstillet til FEI’s eksamen til efteråret. Hun er ligeledes en del af DRF's dommerundervisningsgruppe og kendt som værende særdeles vellidt og imødekommende.

– Vi på Dansk Varmblods sekretariat ønsker hermed vores meget afholdte kollega et stort varmt tillykke med den flotte udnævnelse!

/Varmblod.dk

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen