Ponyernes Warm Up veloverstået

27-11-2016 20:11

Nanna Nørgaard

Christmas Show Warm Up for ponyerne er nu rundet af for i år, med spændende finaler i både bronze, sølv og guldtursfinaler, hele dagen.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen har budt på spændende ridt og der har været fart over feltet i de forskellige finaler. Dagen startede med finalerne i bronzetur og 3'er ponyerne sattestreg i sandet og viste nogle super hurtige runder, hvor der spænding lige til det sidste. Mie Bergsaker var første rytter der var dobbeltnul gennem banen, men stille kom der flere nulrunder. Nicoline Udby Edvardsen på Magical Mischief lå længe på førstepladsen med en meget sikker tid på 19.84 sek., men desværre var der to som lige var lidt hurtigere. Caroline Hjort på ponyen Fozzie var sidste ekvipage og susede forbi alle andre og lige ind på første pladsen med tiden 19.20 sek. efterfulgt af Laura Thomey på Rughavens Chivas i tiden 19.65 sek.

Der blev ligeledes afholdt trøstefinaler i sølv/guld tur og hos kategori II ponyerne var det lynhurtige Monica Westergaard på Filur i tiden 21.58 sek., der indtog første pladsen, med Line Busk Heltborg på Jazz lige i hælene med tiden 22.70 sek. Trejdepladsen blev indtaget af Anna-Matilde Alsing Nielsen på Saquita i tiden 23.05 sek.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I sølvturen for kategori I var der spænding lige til det sidste. Kia Maja Jepsen på ponyen Dalbæks Always Fireball med tiden 27.23 sek. indtog sikkert første pladsen, men kun få milisekunder adskilte 1.- og 2.-pladsen, da Elizabeth Andreasen på Iwan red sig til tiden 27.35 sek. og dermed indtog anden pladsen. Med en tid på 27.82 sek. kunne Freja Fei carstensen indtage trejdepladsen efter en spændende klasse.

I gulturen for kategori sikrede både Kia Maja Jepsen og Elizabeth Andreasen, ligesom i sølvturen for kategori I, endnu en plads i top tre. Vinderen af guldturen blev Astrid Hesseldal Føns på Costa 54 i tiden 62.07 sek. Herefter Kia Maja Jepsen på Dalbæks Always Fireball i tiden 63.10 sek. på anden pladsen og Elizabeth Andreasen på Iwan i tiden 63.58 sek.

Se alle billeder fra søndag fra starten af næste uge

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen