Politikerne satser på hestevirksomheder

05-11-2017 13:44

Kommunevalget står for døren og politikerne er i fuld gang med at sprede deres budskaber. I Fredensborg Kommune vil kommunalbestyrelsen skabe bedre vilkår for de mange hestevirksomheder, der er i kommunen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredensborg Kommunes Borgmester og Viceborgmester slog fredag formiddag vejen forbi Barthahus, hvor Firkløverets Springakademi holder til. Det oplyser Firkløverets Springakademi i en pressemeddelelse.

Springakademiet benyttede lejligheden til at fortælle Borgmester Thomas Lykke Pedersen og Viceborgmester Ulla Hardy-Hansen om Talentudviklingsprogrammet, der nu har eksisteret siden 2015. Firkløverets Talentudviklingsprogram har samtidig været en reklamesøjle for, hvad der foregår inden for springsporten i Fredensborg Kommune.

I løbet af de første to år er det lykkedes Firkløveret at give 40 af landets bedste, unge springryttere en ”pakke” af gratis tilbud, der skal ruste rytterne til at gøre en forskel på topkonkurrenceplan. Det kan kun lade sig gøre, fordi mange sponsorer har valgt at støtte foreningen.

 Akademiet tilbyder i dag:  

- 8 weekendkurser med nogle af verdens bedste undervisere

- Træningsophold hos internationale trænere og ryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Invitationer til World Cup Stævner

- Mental- og fysisk træning af rytterne

– Kostvejledning for rytterne

– Hestens fysiologi, træning, fodring og skadeforebyggelse.

 Firkløverets Springakademi arbejder bevidst på at udvikle og forbedre faciliteterne på Barthahus sammen med Barthahus Rideklub, så Firkløverets talentudvikling kan udbygges i moderne rammer.
Læs mere om Akademiet HER

/Pressemeddelelse

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner