Placeringer i Portugal

25-02-2018 21:01

Camilla Tiefensee Schrøder

De to danske springryttere Lars Bak Andersen og Søren Pedersen er har sprunget sig til placeringer i løbet af ugen ved Atlantic Tour Vilamoura i Portugal

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen og Tailormade Chabalou i lørdagens CSI3*. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Pedersen, der primært er i Vilamoura for at få redet nogle kilometer i benene på sine unge upcoming heste fra Tailormade Horses, har opnået flere placeringer de seneste dage.

Lørdag var han med i æresrunden med sin placering som nummer fem i CSI3* 135 cm. Efter en flot fejlfri runde i tiden 58,88 sekunder lagde han sig i toppen af det store felt af 88 ekvipager. Det gjorde han på den lovende 8-års hoppe Tailormade Sandros S Bella e. Sandro Boy/Chacco-Blue.
I torsdags blev han nummer seks på samme hoppe efter at have redet fejlfrit i CSI3* 135 cm.
 

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen i æresrunde efter placeringen i lørdagens trestjernede klasse på Sandros S Bella. Foto: Ridehesten.com

Tailormade Chabalou, en 9 års vallak efter Chacco-Blue/Baloubet du Rouet, opnåede han placering I lørdagens CSI3* 145 cm. Trods fire fejl befandt han sig i den øvre ende af de over 70 ekvipager og endte på en 17.-plads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lars Bak Andersens hovedformål med turen til Vilamoura er at tage sig af sine kunder fra Malaysia, men han har også selv været til start på  3q Quiero, som er en vallak fra 2012 efter Quadros 3/Polydor. I torsdagens CSIYH1*-klasse for 6-års heste blev de nummer 10 efter to fejlfri runder over de 125 cm høje forhindringer, og fredag fik de en flot andenplads i 5-års-klassen efter en nulrunde i tiden 80,28.

Begge danske ryttere var desuden til start i søndagens trestjernede Grand Prix-springning, som var en rankingklasse, men med et nedslag hver blev det ikke til nogen placering.

Stævnet fortsætter i næste uge, og start- og resultatlister kan følges på online.equipe.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing