Pas på hestene i stormen

09-02-2020 13:01

Annika Knudsen Lorentsen

Politiet advarer, og melder ud at man bør passe på, for i løbet af dagen bliver der kraftig blæsevejr med vindstød op til orkanstyrke, så pas på jer selv og jeres dyr

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Politiet advarer om, at blæsevejret bliver kraftigere i eftermiddag og aften, og at man bør sikre sine ting. 

Der kommer vindstød af stormstyrke over hele landet, mens vestjylland vil opleve vindstød af orkanstyrke. Allerede nu har vinden godt fat, men i løbet af eftermiddagen tager vinden til. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden blæsevejret kan der komme op i mod 20 millimeter regn, og der er selvsagt al mulig grund til at holde sig indendøre. Husk at sikre hestene, og sørge for de står sikkert og godt, og ikke kan blive udsat for eventuelle genstande i luften, som vinden kan foresage. 

Pas på med trailerkørsel
Det er nok heller ikke lige dagen hvor man skal læsse hesten og køre afsted med traileren. De kraftige vindstød kan tage fat i vogntoget, og tage magten fra en. Man bør derfor være ekstra varsom. Storebæltsbroen forventes ikke at lukke, men man fraråder, at man køre over med vindfølsomme køretøjer, som eksempelvis et vogntog med hestetrailer. Det samme frarådes på de fleste andre større broer i landet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen