Ny app klar til undervisere

16-02-2015 12:35

Dansk Ride Forbund har i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) udarbejdet et nyt undervisningstilbud, som klæder nye trænere på til underviserrollen i landets rideklubber 

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

Konceptet kaldes 1-2-Træner, og som en del af værktøjskassen er der nu udviklet en 1-2-Træner app, som skal hjælpe og give inspiration til undervisere ude i rideklubberne.

1-2-Træner app
DIF har i samarbejde med flere specialforbund lavet et uddannelseskoncept til klubbens yngste og nyeste trænere. Uddannelsen er tiltænkt hjælpetrænere eller trænere, der bare underviser et par timer om ugen. Konceptet hedder 1-2-Træner, og ligger i tråd med de øvrige træneruddannelser under Dansk Ride Forbund/DIF: Træner 1, Træner 2 og Træner 3 - uddannelserne.

Inspiration lige ved hånden
Som en del af værktøjskassen er der udviklet en app, som kan hjælpe og inspirere undervi-serne i klubberne. App’en er delt op, så den følger det aldersrelaterede træningskoncept under Dansk Ride Forbund.

1-2-Træner app’en skal forstås som en værktøjskasse, der kan benyttes i dagligdagen til un-dervisning af de yngste og mest urutinerede ryttere. Den er lige ved hånden, da den kan downloades gratis på smartphones eller en tablet.

Sådan finder du 1-2-Træner app
For at downloade app’en til Apple-produkter skal du gå på AppStore og søge under navnet ’1-2-Træner’, mens den kan hentes til Android-produkter via Google Play – også under navnet ’1-2-Træner’.

Læs mere om appen og mulighederne HER.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen