Nu skal det hele klappe

07-03-2018 17:43

Sussi Hjort Hollensted

Så er Dansk Varmblods Hingstekåring gået i gang i Herning. For arrangementchef i Dansk Varmblod, Susanne Hvid betyder det stor travlhed

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige nu ankommer dommere, sponsorer, hjælpere og VIP-gæster til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Susanne Hvid, der er arrangementchef, har derfor rigtig meget at se til. 

- Lige nu sidder vi og får styr på alle de sidste ting i forbindelse med arrangementet. Alle vores hjælpere ankommer nu og skal have fordelt deres arbejdsområder. Samtidig ankommer også vores showgæster og skal tjekkes ind på hoteller. Nogle af dem lander i Billund Lufthavn, så derfor har vi konstant biler, der kører frem og tilbage fra lufthavnen, siger hun.  

Kører som smurt
Spørger man Susanne Hvid, hvad der er den største udfordring ved at afvikle hingstekåringen, fortæller hun, at den største opgave er, at alt skal køre som smurt.
- Alle skal jo opleve arrangementet som, at det hele bare kører, og det kræver at man er rigtig godt forberedt, fortæller Susanne Hvid.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

Op i en højere enhed
Susanne Hvid glæder sig rigtig meget til de næste dage.
- Vi får rigtig travlt de næste dage, så jeg får nok ikke tid til at gå ud og se så meget af arrangementet. Men at al vores planlægning går op i en højere enhed er det, der er vigtigst for mig. Samtidig er det lidt sjovt at tænke på, at mens vi er i gang med at skyde dette års kåring i gang, så er vi allerede i gang med at planlægge næste års kåring i forholdt til at booke hoteller m.m., slutter hun.  

 

 

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen