Nomineret til årets parasportsudøver 2016

17-01-2017 14:25

De to pararyttere Stinna Tange Kaastrup og Susanne Sunesen er nomineret til årets parasportsudøver 2016

Copyright Ridehesten.com
Susanne Sunesen og Stinna Tange

Den 25. januar bliver årets parasportsudøver 2016 kåret, hvor Pressalits Keep Living-prisen uddeles til én af de fem nomineret paraatleter. Stinna Tange og Susanne Sunesen er iblandt de fem nomineret, og 2016 har i den grad været et år med mange imponerende danske præstationer i parasporten, især ved de Paralympiske Lege i RIO, hvor de danske pararyttere opnåede fantastiske resultater. Stinna Tange red to bronze medaljer hjem på Horsebo Smarties, mens Susanne Sunesen red en individuel sølvmedalje hjem sammen med hesten Que Faire.

Pressalits Keep Living-pris er en pris, hvor man ønsker at honorere parasportsudøvere, der igennem deres sport sætter et godt eksempel for andre, og viser, at der faktisk findes muligheder, hvor andre måske ikke ser nogle. Sammen med anerkendelsen følger der 40.000 kr., som er en fordobling siden sidste års uddeling.

Ved nomineringerne blev der lagt vægt på årets resultater, men også træningsindsats, indstilling og det, at udøveren vil være en god repræsentant for parasporten. De fem nominerede er alle paraudøvere, der har leveret nogle af de største præstationer i 2016. De nominerede er Jonas Larsen, svømning, Peter Rosenmeier, bordtennis, Peter Rosenmeier, bordtennis, Stinna Tange Kaastrup, ridning og Susanne Sunesen, ridning.

/dhif.dk

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald