Når man finder en rigtig heste-facebook-ven

29-12-2020 16:34

Når man har hestene hjemme, så kan det nogle gange blive lidt ensomt hvad hestesnak angår – for selvom hestene gerne stiller op og ser interesserede ud, når jeg snakker til dem, så tvivler jeg faktisk på, at de har de helt store meninger om hingstevalg, ridning, foder, tilskud og alt muligt andet, som er spændende at snakke om, når man avler

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Og min søde mand aner ikke et klap om heste for at sige det ligeud. Jo, han ved, at de har fire ben, at han skal køre wrap ind en gang om ugen, skal ordne hegnet, når det går i stykker og sørge for, at traileren er i orden og hvad der ellers følger med, nå man nu er gift med et hestemenneske.

Så derfor er jeg rigtig glad og taknemmelig for, at jeg har fundet et par hesteveninder via facebook – nogle som jeg tit skriver med om alt muligt omkring hestene. Især en er jeg kommet rigtig tæt på, og vi havde da også aftalt, at jeg skulle besøge hende i år, men så kom corona på tværs, og det blev ikke til noget. Men vi satser på, at jeg tager en tur nordpå næste år, så jeg kan se hendes heste i levende live, selvom jeg føler, at jeg allerede kender dem.

For vi skriver stort set sammen hver dag. Vi kender navne og afstamninger på hinandens heste, og vi deler tanker og overvejelser om alt muligt lige fra hvilke hingste vi har kig på og som kan passe til vores hopper til fif om foder, fold og bekymringer når hestene er syge eller ikke vil komme i fol osv. Ja, jeg var nærmest med, da hendes hopper folede i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom vi kun har mødt hinanden et par gange i virkeligheden (hun var blandt andet så sød at komme og hjælpe mig, da jeg sidste år havde føl på auktion i Esbjerg), så føler jeg, at vi kender hinanden rigtig godt. Vi har efterhånden skrevet sammen i et par år, og vi er kommet så tæt på hinanden, at vi også ”snakker” om meget andet end hestene, så vore beskeder til hinanden handler også om familie, job og hvordan vi ellers går og har det.

Det er noget af det fede ved at have hest – at kunne dele det med andre. For selvom hestene i sig selv er en berigelse i ens liv, så er det at kunne dele sorger og glæder med andre også en vigtig del.

Så stor tak til dig kære heste-facebook-veninde fordi du gider kontakten. Men jeg tror, at vi skal blive lidt bedre til at komme ordentlig tid i seng, for det sker ikke sjældent, at vi lige skal have ordnet hingstevalg eller andet klogt, når vi faktisk burde ligge og drømme sødt (om heste).

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing