Mere ro gav Charlotte og Bufranco en god tur

09-09-2021 18:10

EM i dressur i Hagen: Charlotte Heering og Bufranco har netop lagt ud som en af klassens første ryttere i Grand Prix Special og efter rutchebaneturen hun var gennem forleden, var det en noget nemmere opgave for Charlotte som i dag fik redet et flot program 

30 ryttere er til start i dagens Grand Prix Special, hvor vi skal have uddelt de første individuelle medalejr her ved EM i dressur. Som bekendt havde Charlotte Heering ikke den nemmeste forberedelse, da hun i tirsdag skulle ride holdkonkurrencen, som man kan læse mere om HER. Heldigvis lykkedes det for Charlotte og Bufranco e. Negro/Zevenster, at blive blandt de 30 bedste og derved få adgang til aftenens Grand Prix Special. 

Her åbnede Charlotte og Bufranco klassen som en af de første, og det var tydeligt at se hvordan Charlotte havde mere overskud til at guide den brune vallak gennem dagens ridt. Desværre så dommerne ikke den store fremgang i forhold til forleden og set udefra, så var de lidt fedtede med pointene, taget i betragtning af at der ingen reelle øvelsesfejl var. 71,01% blev det til for ekvipagen, men under alle omstændigheder var det en god start for de danske ryttere i Specialen.

Hør Charlotte fortælle mere om dagens ridt i videoen nederst i artiklen.

De resterende danske ryttere har følgende starttider:
21.30 - Daniel Bachmann Andersen med Marshall-Bell
21.40 - Nanna Skodborg Merrald med Atterupgaards Orthilia
22.10 - Cathrine Dufour med Bohemian

Se alle start – og resultatlister HER samt følg resultatet af Grand Prix Special-klassen HER.

Fakta
Livestreaming ved EM

Det er muligt at se livestream på ClipMyHorse gratis via en computer, hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse. Det er dog kun U25-klasserne der kan ses gratis, for at se seniorerne ride skal man være Premium medlem.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen