Maskuline power boys på elitefølauktionen

29-08-2023 17:43

Trine Askjær-Jørgensen

Avl

Dansk Varmblods Elitefølauktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring, som finder sted på Vilhelmsborg lørdag den 2. september, byder på en flot kollektion til mulige købere, og også for dressurinteresserede kommer der spændende blodlinjer under hammeren

Copyright Ridehesten.com
Giovanni Langholt. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dansk Varmblods auktionsudvalg har håndplukket en flot kollektion til elitefølauktionen præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Auktionen finder sted lørdag den 2. september fra kl. 19.00 inde i den festligt pyntede opvisningshal på Vilhelmsborg. Auktionen afvikles under KRAFFT Eliteskue, og inden auktionen er det muligt at deltage i fællesspisning med en kuvertpris på 250 kr. eksklusiv drikkevarer.

Når man så har fået stillet sulten ved den lækre middag, kan man rette fokus mod til udbudte føl. 57 føl kommer under hammeren. Vi har her på sitet præsenteret udvalgte føl i den imponerende kollektion, og dagens præsentation er en samling ”power boys” – maskuline hingsteføl med masser af udstråling og power i bevægelsen. Her er der mulighed for at finde sin fremtidige konkurrencehest eller måske, om alt går vel, en kåret hingst. Se hele kollektionen på www.varmblodauktion.dk.

Dagens udvalgte kollektion repræsenterer også særdeles interessante blodlinjer med faderhingste som: Blue Hors Monte Carlo TC, Geronimo G, Vivaldos, Dynamic Dream, Fürstenball og Hermés.

Det første føl vi præsenterer i dag er kat. 438 Agerbæks Safari e. Blue Hros Monte Carlo/ Blue Hors Veneziano. Det er et særdeles smidigt og velgående hingsteføl, som konstant bevæger sig op-ad-bakke i bevægelsen. Hans MMM Soya er elitehoppe.

Se video af  Agerbæks Safari her: 

Kat. 409 Giovanni Langholt e. Geronimo G/ Quaterback er ud af en særdeles succesfuld hoppestamme med elitehopper i 5 led. Hans mor er søster til Grand Prix-hesten Zhaplin Langholt (Charlotte Jorst), og desuden finder man adskillige konkurrenceheste i stammen. Selv er han et klasseføl med helt ekstravagante gangarter og udstråling. Han er udtaget til KRAFFT Eliteskue.

 Se video af Giovanni Langholt her: 

Højtstillet, powerful og ekstremt velgående – hingsteføllet kat. 418 TH Vivaldo e. Vivaldos/ Revolution er udtaget til KRAFFT Eliteskuet, og han kommer ud af en præstationsstærk hoppestamme med flere succesfulde rideheste.

Se video af TH Vivaldo her: 

Kat. 433 Baunehøjens Denver e. Dynamic Dream/ Jovian viser stor power i bevægelsen. Det maskuline, højtstillede og ædle føl kommer til at charmere køberne i hallen, og så er han ud af en hoppestamme med flere medaljehopper, hingste udtaget til kåring og konkurrenceheste. Også han er udtaget til KRAFFT Eliteskuet og deltager i kampen om at blive Årets Dressurbetonede hingsteføl i lighed med TH Vivaldo og Giovanni Langholt.

Se video af Baunehøjens Denver her: 

Kat. 434 Alby’s Florian e. Fürstenball/ Tailormade Temptation er trukket på hoppestammen fra Dybvadholm, som tæller både elitehopper, medaljehopper, kårede hingste og et utal af konkurrenceheste. Og så er han maskulin, velbygget og særdeles velgående med skarpe bagben og god knæaktion.

Se video af Alby's Florian her: 

Kat. 436 Terpling’s Hancock e. Hermés/ Quaterback kan nok få mulige køber til at falde i svime over hans charmerende udtryk og fremragende gangarter. Et maskulint hingsteføl med stort potentiale. Han er ud af den kende LoveStory stam 182 som tæller utallige højt kårede hopper, hingste og sportsheste.

 Se video af Terpling's Hancock her: 

Det sidste føl vi præsenterer i denne artikel er kat. 402 D’Angleterre e. Dynamic Dream/ Blue Hors Romanov er et særdeles tiltalende hingsteføl – en rigtig sportsmodel med tre særdeles gode gangarter og maskulin udstråling. Også han er ud af en succesfuld hoppestamme, der omfatter medaljehopper, avlsgodkendte hingste og internationalt succesfulde sportsheste som OL-hesten Mistral Højris.

Se video af D'Angleterre her:

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen