Magi i Aachen

21-07-2017 10:50

Det tyske springlandshold vinder Nations Cup for anden gang i træk, og det spredte både tårer, glæde og en fødselsdagssang 

Copyright Ridehesten.com
Det tyske springlandshold, der her ses ved præmieoverrækkelsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tribunerne var pakket til briste punktet og publikum fik valuta for pengene

-  Det er simpelthen utroligt. Jeg er så stolt af holdet – at vinde her i Aachen, er simpelthen noget særligt, og da Maurice red endnu en nulrunde, måtte jeg næsten tørre en tåre væk, lyder det fra den tyske landstræner, Otto Becker.

Og det var virkelig en flot præstation fra det tyske landshold bestående af tre erfarende ekvipager, nemlig Marcus Ehning med Pret a Tout, Philipp Weishaupt på LB Convall, Marco Kutscher med Clenur og en ungrytter, Maurice Tebbel på den 10-årige Chacco’s Son.

Især en rytter gjorde sig bemærket
Det var en følelsesmæssig aften i Aachen – især for Maurice Tebbel. Allerede efter første runde løftede han sine arme op i luften og derefter omkring halsen på sin højelskede hest, Chacco’s Son.

Nyheden fortsætter efter annoncen

-   Selvfølgelig drømmer man om det, men når det virkelig går så godt, er det simpelthen ubeskriveligt, fortæller Maurice efter den flotte præstation ved Nations Cup. 

Maurice Tebbel og den nu 10-årige Chacco’s Son kender hinanden ud og ind. Maurice erhverede nemlig hingsten som føl, og har selv uddannet ham. Søndag vil ekvipage gøre deres allerbedste for at vinde Rolex Grand Prix.

Fødselsdagssang fra publikum
For Marcus Ehning var dagen også lidt speciel. Det var nemlig hans fødselsdag, og 40.000 tilskuere sang ”Happy Birthday” for ham, og sejren blev dagens helt store fødselsdagsgave.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen