Magdalene: Min drøm er at ride EM igen i år

06-04-2022 09:26

Annika Knudsen Lorentsen

Magdalene Rose Mikkelsen er en af de ponyryttere der i denne uge er til det internationale Nations Cup-stævne i Opglabbeek, Belgien, og her håber hun at starte udendørssæsonen godt, så hun kan tage et vigtigt skridt mod sit mål om at ride EM igen i år

Copyright Ridehesten.com
Magdalene og Flying Ronaldo. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange unge danske ryttere er i denne uge til start i Opglabbeek, Belgien, hvor der er Nations Cup-stævne på programmet. Selvom ponyrytterne ikke skal ride selve Nations Cuppen, så er der mange danske ponyryttere afsted for at starte udendørssæonen. En af dem er Magdalene Rose Mikkelsen, som har medbragt tre ponyer og en enkelt hest. 

– Jeg har tre ponyer og en hest med. Attyrory Rebel, Orchids Arissia, Flying Ronaldo og Cosimo Il Primo AS. Rebe og Arissia er mine to kategori 1-ponyer, som jeg rider Grand Prix på, og som skal gå stor tur her i Opglabbeek. Flying Ronaldo er min kategori 2-pony, som er med til stævne for første gang i noget tid efter en skade, og han er også til salg, forklarer Magdalene, som er glad for at komme i gang med udendørssæsonen. 

– Dette er årets første udendørsstævne, så jeg bruger stævnet som forberedelse i stævnerne senere på sæsonen, og målet er at få en god start på udendørssæsonen. 

Copyright Ridehesten.com
Magdalene med Attyrory Rebel. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Drømmer om at ride EM igen
Magdalene er en del af det danske ponylandshold, og i år er hendes sidste år som ponyrytter. 

– Jeg er stolt af at være en del af landsholdet. Samlingerne er spændende og lærerige, og så er det fedt at være til stævner med landsholdet, hvor min største oplevelse indtil nu, har været EM i Polen sidste år, fortæller Magdalene og fortsætter: 

– Min drøm for 2022, som jo er mit sidste ponyår, er at komme med til EM igen.

Allerede i dag er Magdalene til start i Belgien, hvor hun skal ride 105 cm med Flying Ronaldo og 120 cm med sine andre to ponyer.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen