Lamprechthausen: Sikke en start (Video)

10-09-2020 21:37

Hannah Duelund Liltoft

I Østrig er de unge springryttere klar til at repræsentere Danmark ved Nations Cup, og sikke en start for vores unge talent Line Busk Heltborg og Gaville

Line Busk Heltborg, hende har du måske set i september udgaven af magasinet Ridehesten, hvor vi er på besøg. I denne uge er Line rejst til Østrig sammen med de øvrige danskere, der skal repræsentere Danmark ved Nations Cup. Line rider på hendes smukke hoppe Gaville e. Chellthago z/Animo på 9 år. De har dannet par siden december 2019.

I dag red ekvipagen sig til en formidabel 2. plads i 135 Qualifier FEI Junior Grand Prix ud af i alt 84 startende. Vi er så heldige at tale med Line efter hendes ridt. 

– Gaville var veloplagt og sprang suverænt. Hun var med mig hele vejen og leverede en hurtig nulrunde, hvor vi blev belønnet med en 2. plads ud af 84 ryttere fra forskellige nationer. Banen var bygget udfordrende, og der blev lavet rigtig mange fejl både på forhindringer og på tid. Banen krævede et overblik hele vejen rundt, vendingerne kom hurtigt, afslutter en glad Line.

I morgen skal parret ride Nations Cup og søndag Grand Prix. Line har kun redet ganske få internationale stævner, hvilket gør det ekstra beundringsværdigt at hun har holdt hovedet koldt i dagens klasse.

Vi fra Ridehesten ønsker alle ryttere et stort held og lykke, vi glæder os til at følge jer de kommende dage.
Se videoen nedenfor, og nyd det flotte ridt.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen